Bli lättare i både kropp och tanke med yoga, yogamassage och ett gott samtal
Yogastugan

Yogastugan i Onsala

Yogastugan ligger i vår trädgård på Skogsstigen i Norra hagen, mitt på sköna Onsalahalvön. Till en början användes den för övernattande gäster, idag har jag all min verksamhet här; yoga privat, yoga i liten grupp, behandlingarna och de goda samtalen. 


Varje dag när jag öppnar dörren till Yogastugan känner jag känslan av stillhet, ro och kravlöshet. Lugnet infinner sig och mina andetag blir både långsammare och djupare. Yogastugan har gjort mig till en bättre människa och jag vet att den också betyder mycket positivt för dem som besöker den. Här är skönt att vara, här finns plats för humor och många goda samtal!

På vägen till Yogastugan, om du kommer med bil, kör du förbi hagar med kor och hästar. När vi har fönstrena öppna hör vi fåglarna kvittra, vi hör trädens sus och ibland också klapprande hovar när hästar och ryttare passerar förbi. Alderles utanför finns fruktträd och rabatter med pioner, dahlior och daggkåpor. Här möter du också våra två kärvänliga katter Pelle och Laban som gärna låter sig klappas på. Vår hund Bonnie är också hon glad i att komma och hälsa! 

Yogastugan saknar toalett, men blir det nöd går det så klart att låna vår privata.


yogastugan 2
soffhörna
yogastuganinuti
Yogastugan i Onsala, yogamassage
solljus
groda
Yogastugan-24
Yogastugan-46
yogastugan