Bli lättare i både kropp och tanke med yoga, yogamassage och ett gott samtal
Yoga privat

Yoga privat eller välj att ta med en vän

Vill du komma igång med yoga eller fortsätta där du är men vill undvika att trängas med andra? Då är Yogastugan i Onsala och "Yoga Privat eller ta med en vän" ett pass för dig.


Här använder vi tiden till att yoga utifrån dina möjligheter och dina önskemål. Vill du ta med en vän kan du göra det. Max antal i lokalen blir då 3, inklusive mig som din lärare. För varje person du tar med dig utöver din vän tillkommer det 100 kr per person.


Jag är utbildad i hathayoga och yinyoga, och självlärd inom wings. Vid en bokning hos mig bestämmer du vilken yogaform du vill utföra. En mix går också bra.


Hathayoga är en fysisk form av yoga. Genom olika ställningar, och med hjälp av andning, fokus och meditationsövningar strävar vi efter att skapa balans i kroppen.


Yinyoga är en mer passiv form av yoga som kännetecknas av stillhet och medveten närvaro. Den utförs ofta sittande eller liggandes på golvet, med filtar, bolster och kuddar till hjälp. I yinyogan vill vi komma åt kroppens bindväv och vi går därför inte lika långt in i stretchen och håller positionerna under en längre tid.


Tid
60 minuter


Kostnad (Prishöjning från och med augusti)
600 kr, eller 4 klipp från ett 10-kort (ger summa 500 kr).

Betalning sker i samband med passet med Swish eller 10-kort. Ett 10 kort är personligt och kostar 1250 kr. 


Ta med egen matta och filt.


Du är naturligtvis helt fri från symptom på Covid-19 när du besöker mig.


Välkommen att höra av dig om du har frågor!

Att yoga med Ingela är en helt fantastisk upplevelse. Ingela besitter djup kunskap och har en otrolig pedagogisk förmåga att guida sina elever genom varierande positioner inom både hatha- och yinyoga. Ett yogapass hos Ingela är inte bara ett träningspass, utan en helhetsupplevelse med glädje, värme, eftertänksamhet och skratt.


- Ann-Sophie