Bli lättare i både kropp och tanke med yoga, yogamassage och ett gott samtal
Yogamassage

Yogamassage - Ayurvedisk

Yogamassage är en helkroppsmassage med stretchar. En både avkopplande och samtidigt aktiv form av massage där massage, stretching och andning kombineras, vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa. Yogamassage har sitt ursprung i Yoga och Ayurveda, två uråldriga indiska vetenskaper, båda med fokus på helhet. Behandlingen är en mix av kraftfulla tryck och strykningar med assisterad stretch, en djupgående teknik där klienten får möjlighet att öppna upp i varje led och muskel under avspänning.


Hur går behandlingen till? 

Yogamassage utförs  på golvet, på en uppvärmd madrass. Jag värmer upp med massage för att sätta igång blodcirkulationen och för att sprida ut bindväven.  Sedan utför jag en serie av assisterande yoga-stretcher.


Jag använder både händer och fötter vid behandlingen där trycket anpassas efter klientens muskelspänning och behov. Sesamolja används, den ger både värme och ökad cirkulation. Massagen avslutas med en avslappnade huvud och ansiktsmassage, och vila.


Behandlingen tar ca 75 minuter inkl avslutande vila, räkna med längre tid första tillfället då hälsodeklaration fylls i.


Vad gör yogamassage?

Yogamassagen släpper på spänningar och stelheter i kroppen vilket leder till en både grundlig och avslappnande effekt, fysiskt som mentalt.

Yogamassage har positiv effekt på;

  • Rygg- och nackproblem
  • Ischias
  • Stress
  • Huvudvärk
  • Nedstämdhet
  • Stelhet i muskler och leder

För vem passar yogamassage?
För dig som känner dig stel eller bara vill stärka din kropp under en aktiv massage. 


Hur ofta?

Fördel är om den görs i en serie på tre-fyra behandlingar nära inpå, så kroppen får tid och chans att lösa upp spänningar och skapa energi mellan varje behandling.

Kostnad

En behandling kostar 850 kr.


ÄR SÅ NÖJD!

Perfekt, Ingela är bäst!! Rekommenderas varmt!
Efter flera års besvär så börjar det att rätta till sig, är så nöjd!


- Peter 


SUVERÄN GUIDNING

Fantastisk kombo av massage och yoga! Kroppen kändes helt genomarbetad och väldigt fräsch efteråt - som att dra av ett antal år från biologisk ålder :) Suverän guidning av Ingela - inkännande, engagerad och professionell!


- Annelie

KÄNNS PÅ DJUPET

Fantastisk yogamassage, där hela kroppen blir varm. Känns på djupet när musklerna får både massage och stretch samtidigt.


- Erika


Yogamassage-28
Yogamassage-11
Yogamassage-99
Yogamassage-129